Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrevNyhetsbrev 3 - Frisksportarnas riksläger 2018

Välkommen till sommarens riksläger i Karlsborg den 7-14 juli!


Anmäl dig nu - sista dagen med rabatt

Lördagen den 30 juni kl 24:00 upphör rabatten som vi ger till dem som anmäler sig tidigt.
Anmälan gör du på lägrets hemsida http://www.frisksport.se/karlsborg2018

Anmäl dig innan du kommer till lägret

Du vet väl att du kan anmäla dig via webben ända fram till att du anländer till lägret?
Det underlättar både för dig och för oss om du är anmäld innan du kommer till Karlsborg.

Betalning av lägeravgift

Din anmälan blir giltig först när du har betalat. Om du har anmält dig via webben senast 30 juni och därmed erhållit rabatt men INTE slutfört anmälan genom att betala så förlorar du din rabatt och får betala fullt pris vid ankomsten till lägret.
Vid anmälan via webben skickar vi en bekräftelse per mejl till dig. Längst ned i detta mejl hittar du texten 'Du hittar betalinstruktioner här'. Om du klickar på ordet 'här' i ditt mejl så öppnas en webbsida med betalinstruktioner inklusive den QR-kod som du skall använda om du betalar med Swish.

Lägerprogram

Har du upptäckt det digra programmet som väntar på dig? Vi har laddat med ett digert utbud: tre gympapass av olika typ varje dag, yoga, intressanta föreläsningar, workshops, utflykter, idrottsturneringar, lägerbål, ungdomsprogram och inte minst massor av roligt att göra för barnen. Dessutom visar vi fotbolls-VM på storbildsskärm och har massor med gott att servera i vårt fik.
Har du inte redan hittat dina favoriter? Spana in hela programmet på http://www.frisksport.se/karlsborg2018

Var hittar jag information om lägret?

På hemsidan, längst upp till vänster på skärmen, finns det en symbol som består av tre korta horisontella streck. När du klickar på denna så visas en meny. 

Vi har försökt att skapa en mobilvänlig hemsida. Använd denna även under lägret för hålla dig uppdaterad om sista-minuten-ändringar (t.ex om vädret sätter käppar i hjulet för att vara utomhus), tävlingsresultat m.m.

Swish

Har du inte Swish? Vi rekommenderar att du skaffar detta nu. Det underlättar både för dig och oss!
Kontakta din bank för mer information.

Ankomst till lägret

Lägret och dess campingområde öppnar kl 9:00 på lördag den 7 juli.

OBS: Du kan INTE komma redan på fredagen. Lägrets campingområde är endast tillgängligt från och med lördag 7 juli. (Det som tidigare stått i tidningen FRISKSPORT gäller alltså INTE längre).

Om du måste övernatta mellan fredag och lördag i Karlsborg så hänvisar vi dig vänligen men bestämt till allmänhetens camping (karlsborgscamping.se)

Västergötlands FrisksportdistriktNyhetsbrev 2 - Frisksportarnas riksläger 2018

Välkommen till sommarens riksläger i Karlsborg den 7-14 juli!


Ankomst till lägret

Lägret och dess campingområde öppnar kl 9:00 på lördag den 7 juli.

OBS: Du kan INTE komma redan på fredagen. Lägrets campingområde är endast tillgängligt från och med lördag 7 juli. (Det som tidigare stått i tidningen FRISKSPORT gäller alltså INTE längre).

Om du måste övernatta mellan fredag och lördag i Karlsborg så hänvisar vi dig vänligen men bestämt till allmänhetens camping (karlsborgscamping.se)

Swish

Har du inte Swish? Vi rekommenderar att du skaffar detta nu. Det underlättar både för dig och oss!
Kontakta din bank för mer information.

Anmäl dig nu

Du hjälper både dig själv och oss om du anmäler dig till lägret redan idag. 

Din incheckning går snabbare. Det blir mindre kö i ankomstregistreringen på lägret och vi hinner förbereda dina lägerband så att de är klara för avhämtning när du anländer.
Dessutom får du rabatt vid anmälan senast lördag 30 juni.

Anmälan gör du på lägrets hemsida http://www.frisksport.se/karlsborg2018

RM i Orientering

Anmälan är nu öppen. För detaljer se lägrets hemsida http://www.frisksport.se/karlsborg2018

På hemsidan, längst upp till vänster på skärmen, finns det en symbol som består av tre korta horisontella streck. När du klickar på denna så visas en meny där ett av alternativen är anmälan.

Där hittar du mer om RM i orientering.


Hjälp med sjuka lekar!

Vi behöver hjälp med arrangörer om det skall bli några "sjuka lekar" på årets läger. Det rör sig om fyra tillfällen. Kanske kan du och dina kompisar ta hand om åtminstone ett av dem? Hör i så fall av dig omgående om vilka ni är och vilken aktivitet ni vill köra!

Skicka din intresseanmälan till vastergotland@frisksport.se så återkommer vi till dig inom kort.
Glöm inte att ange namn och telefonnummer.


Villkor för deltagande på lägret

För att utföra en bokning genom anmälan till rikslägret måste den som bokar vara myndig eller inneha målsmans godkännande.

Genom att delta på lägret oavsett om du föranmäler dig eller registrerar dig vid ankomsten till lägret så samtycker du till lagring av personuppgifter som behövs för lägrets genomförande (se vår dataskyddspolicy). Detta krävs bland annat för att du skall kunna anmäla dig till och deltaga i lägrets aktiviteter. Under lägerveckan kommer anmälningar samt administration av övrig verksamhet direkt relaterad till ditt lägerdeltagande att ske via internet, där en begränsad del av den information du lämnar kommer att synas.

Genom att delta i lägrets tävlingar samtycker den tävlande till att namnet registreras i tävlingsdokumentationen och offentliggörs på Internet och i andra media.

Du kan läsa all information om villkor, ångerrätt och vår dataskyddspolicy på https://www.rikslager.iatnet.se/Rix/OmOss


Västergötlands FrisksportdistriktNyhetsbrev 1 - Frisksportarnas riksläger 2018

Välkommen till sommarens riksläger i Karlsborg den 7-14 juli!


Programmet är som vanligt välfyllt med över tvåhundra programpunkter. idrott, gemenskap, kultur- och naturupplevelser. Tävla, motionera eller slappa. Lär dig saker och låt dig roas. Bada eller stick iväg på egna utflykter. Fyll dagarna med programpunkter eller plocka russinen ur kakan: Var och en väljer fritt och komponerar ihop sin alldeles egna lägervecka.

Planeringen pågår för fullt och aktuell information publiceras kontinuerligt på rikslägrets hemsida: www.frisksport.se/karlsborg2018 . Där kommer du efterhand att hitta all nödvändig information om lägret, exempelvis:
  • Lägerprogrammet
  • Information om lägeravgift och kostnader för matpaket
  • Möjlighet att föranmäla dig, vilket ger lägre avgift
  • Möjlighet att anmäla dig till RM i orientering
  • Praktiska saker, som vårt nya smidigare betalsystem
Vi behöver fler arrangörer till några av lägrets aktiviteter/funktioner. Vill du hjälpa till med något av nedanstående? Anmäl dig då - och gärna ihop med några kompisar - via hemsidan eller till vastergotland@frisksport.se.
  • Träningscampen (trampolin och cirkusaktiviteter)
  • Ungdomsaktiviteter
  • Sjukvård

Västergötlands Frisksportdistrikt