UngdomMugglar-Quidditch


Ålder
Födda 2005 eller tidigare

När
Söndag 8/7 kl 18:00

Anmälan
Senast Söndag 8/7 kl 14:00

Den berömda trollkarlssporten i mugglarform är tillbaka på årets riksläger. Lag om sju spelare tävlar om mest poäng i en idrott där bollar ska både kastas och jagas. Spelet spelas traditionsenligt på kvast.Ansvarig
Josefin Sahlberg
Äventur


Ålder
Födda 2003 eller tidigare

När
Äventur Tisdag 10/7 kl 19:15
Äventur, info-träff Måndag 9/7 kl 21:30

Anmälan
Äventur senast Måndag 9/7 kl 23:00

Världens äventyrligaste kurragömmalek är tillbaka! Precis som förra året blir det i digital skepnad. Om du gillar antingen Geocaching, orientering, Pokemon Go, dunkgömme, Turf eller spionlekar så kommer du att gilla Äventuren. En trevlig lagkompis (eller två), galna kontrollpunkter, en rafflande poängtävling och skymningen som sakta sänker sig kring sjön gör inte saken sämre.

Åldersgräns
Lagets medelålder ska vara över 18 år och varje lagmedlem ska vara minst 15 år.

Tekniska krav

För att deltaga krävs att någon i laget har en smart telefon (helst Android) med internet och GPS-funktion. Mer info, regler och detaljer finns på http://www.klur.se/aventuren

Anmälan
Anmälan sker endast via http://www.klur.se/aventuren, senast måndag 23:00 (anmälningsordning gäller ifall vi skulle behöva begränsa antalet lag).

Info-träff

Är du nyfiken? Kom gärna till info-träffen måndag 9 juli kl 21.30. Vi förklarar och hjälper till med det tekniska och att para ihop lag vid behov. 

Avresa

Gemensam avresa till Norra skogen (4 km) med bil eller cykel.

Tävlingen pågår ca 20:00-22:30.